Sol·licitar parada de castanyada 2023

Data

Dilluns 30 octubre 2023 - Diumenge 05 novembre 2023

Lloc

Tarragona

Places disponibles

0

Afegir al meu calendari

Exhaurides

És costum a Catalunya, amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants, celebrar en família una pràctica gastronòmica lligada a productes típics de la tardor, com és la castanyada.

Aquest fet, estès a l’àmbit ciutadà i a l’espai públic, empeny l’Ajuntament de Tarragona a regular la instal·lació dels punts de cocció i venda de castanyes a la via pública de la ciutat, en vorera.

Per poder ocupar la via pública amb una parada a la localitat de Tarragona, és necessari disposar de l’autorització municipal. 

Mitjançant aquest formulari, la persona legal representant de l'entitat/associació/centre docent del municipi de Tarragona, que compleix amb els requisits que s'indiquen a les bases de la convocatòria (link al tràmit específic de la seu electrònica), escolliran la ubicació que desitgen per instal·lar el punt de cocció i venda de castanyes. 

Un cop disposin del justificant d'haver seleccionat la ubicació, hauran de formular la sol·licitud d'autorització mitjançant el tràmit específic que trobaran a la seu electrònica - Catàleg de Tràmits - "Sol·licitud d’autorització per ocupar la via pública amb la venda de castanyes per Tots Sants"

Mapa de les parades de la castanyada