Sant Magí 2024: Inscripció actes de les entitats al programa

Data

Divendres 09 agost 2024 - Dilluns 19 agost 2024

Lloc

Tarragona

A especificar, per l'organitzador

Afegir al meu calendari

Exhaurides
poster

Descripció:

Les activitats vinculades a les festes de Sant Magí se celebraran del 9 al 19 d'agost.

Qui ho pot presentar:

Les entitats, associacions i empreses de Tarragona poden sol·licitar incloure les seves activitats amb continguts culturals relacionats amb la temàtica de les festivitats en el programa de Sant Magí complimentant aquesta inscripció.

Observacions:

La formalització de la inscripció no garanteix l'acceptació de l'activitat, la qual serà acceptada sempre i quan s'adeqüi a criteris tècnics i de programació, i compleixin les indicacions recollides en el document: "Accions per a la millora de la convivència l’espai públic durant activitats festives".

En cas de no acceptació, dubte o suggeriment, la conselleria de Festes es posarà en contacte amb vosaltres per a indicar-vos-ho.

Recordeu que, un cop acceptada l’activitat, l’organitzador haurà d’incloure en els seus diferents suports comunicatius, el logotip de l’Ajuntament, que apareixerà amb el text ‘col·laborador’. Abans de la publicació d’aquest material, caldrà el vistiplau de la conselleria de Festes, enviant un correu a festes.tgna@tarragona.cat

Terminis de presentació:

El període d’inscripció finalitzarà el 3 de juny, a les 23.59h, de manera improrrogable i no s’acceptaran inscripcions per altres canals que no sigui aquest.