Dia de la Música i Sant Joan 2024: Inscripció actes de les entitats al programa

Data

Divendres 21 juny 2024 - Dilluns 24 juny 2024

Lloc

Tarragona

A especificar, per l'organitzador

Afegir al meu calendari

Exhaurides
poster

Descripció:

Les activitats vinculades al Dia Internacional de la Música i a la Festa de Sant Joan 2024 se celebraran del 21 al 24 de juny.

Qui ho pot presentar:

Les entitats, associacions i empreses de Tarragona poden sol·licitar incloure les seves activitats amb continguts culturals relacionats amb la temàtica de les festivitats en el programa del Dia Mundial de la Música i  Sant Joan complimentant aquesta inscripció.

Observacions:

La formalització de la inscripció no garanteix l'acceptació de l'activitat, la qual serà acceptada sempre i quan s'adeqüi a criteris tècnics i de programació, i compleixin les indicacions recollides en el document: "Accions per a la millora de la convivència l’espai públic durant activitats festives".

En cas de no acceptació, dubte o suggeriment, la conselleria de Festes es posarà en contacte amb vosaltres per a indicar-vos-ho.

Recordeu que, un cop acceptada l’activitat, l’organitzador haurà d’incloure en els seus diferents suports comunicatius, el logotip de l’Ajuntament, que apareixerà amb el text ‘col·laborador’. Abans de la publicació d’aquest material, caldrà el vistiplau de la conselleria de Festes, enviant un correu a festes.tgna@tarragona.cat

Terminis de presentació:

El període d’inscripció finalitzarà el 13 de maig, a les 23.59h, de manera improrrogable i no s’acceptaran inscripcions per altres canals que no sigui aquest.