ACTIVITATS FAMILIARS: LA NIT DELS RATPENATS

Data i hora

Dissabte 20 juliol 2024

21:00 h - 23:00 h (Europe/Madrid)

Lloc

Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau

Punt de trobada Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau, a la cruïlla entre c/ Joan Molas Sabaté i la Urbanització Pedrol (una de les entrades del Parc), 43007, Tarragona

Veure Mapa

Preu

Gratuït

Afegir al meu calendari

Compartir

Apuntar-se a la llista d'espera

La Nit dels Ratpenats

Donarem a conèixer des de diferents punts de vista aquest grup de mamífers, que tenen una mala fama injustificada, els quiròpters! Per descobrir-los farem una xerrada prèvia i  després voltarem una mica a veure quines espècies trobem pel parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau.

Aquesta sortida forma part del projecte Tarragona – GreenBelt’26, l’objectiu del qual és la renaturalització dels espais urbans i periurbans de l’Anella Verda de Tarragona. Justament al parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau es duran a terme diverses actuacions pel foment de la biodiversitat com: mostrejos per identificar quines espècies de quiròpters i papallones tenim, un Parc de les Papallones, es plantaran més arbres i arbustos, també s'instal·laran caixes refugi i caixes niu en diversos indrets.

Dissabte 20 de juliol, al Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau.El Parc té diverses entrades, nosaltres quedarem a la cruïlla entre el c/ Joan Molas i SAbaté i la Urbanització Pedrol 

Activitat gratuïta amb places limitades a 35 persones

Recordeu portar aigua, calçat còmode i una lot.

Dubtes i consultes a gerencia@limonium.org o 877661438  (9:30 h – 19:00 h). Per emergències el mateix dia de l’activitat truqueu al 690661612.

Les inscripcions s'obriran el dia 1 de juliol. 

Aquesta activitat familiar està emmarcada en el projecte Tarragona GreenBelt’26, subvencionat per la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia (PRTR), finançat per la Unión Europea - NextGenerationEU. 


Mapa