ACTIVITATS FAMILIARS, ALIEN: LES ESPÈCIES INVASORES

Data i hora

Dissabte 15 juny 2024

10:30 h - 12:30 h (Europe/Madrid)

Lloc

Punta del Miracle i Platja de l'Arrabassada

Sortida davant de l’aparcament de la platja del Miracle, 43007, Tarragona

Veure Mapa

Preu

Gratuït

Afegir al meu calendari

Compartir

INSCRIURE-M’HI

Aliens: Les plantes invasores

Guiarem una sortida per identificar les espècies de flora exòtiques invasores que hi ha entre la platja del Miracle i l’Arrabassada i conèixer les causes de la seva extensió. També aprofitarem l’activitat per distingir també les espècies de flora més representatives dels roquissars litorals.

Aquesta sortida forma part del projecte Tarragona – GreenBelt’26, l’objectiu del qual és la renaturalització dels espais urbans i periurbans de l’Anella Verda de Tarragona. Justament a la platja de l’Arrabassada es durà a terme l’eliminació de flora exòtica la restauració dunar.

Dissabte 15 de juny davant de l’aparcament de la platja del Miracle.

Activitat gratuïta amb places limitades a 35 persones

Recordeu portar aigua, calçat còmode i protecció solar.

Dubtes i consultes a gerencia@limonium.org o 877661438  (9:30 h – 19:00 h). Per emergències el mateix dia de l’activitat truqueu al 655603021.

Aquesta activitat familiar està emmarcada en el projecte Tarragona GreenBelt’26, subvencionat per la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia (PRTR), finançat per la Unión Europea - NextGenerationEU. 


Mapa